Det bruger vi det til

Du bestemmer selv

Mere om det

Cookiepolitik

Ejeroplysninger:

Virksomhedsnavn: Lambertsen Byg ApS
Adresse, by: Hvedebakken 9, 8450 Hammel
Tlf.: 40 86 75 11
E-mail: lambertsenbyg@gmail.com

Privalivspolitik

Som kunde hos os betror du os dine oplysninger og vi gør vores yderste for at sikre, at disse beskyttes i overensstemmelse med persondataloven.

Nedenfor beskriver vi, hvilke informationer vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata

Vi håber derfor, du vil tage dig tid til at læse vores privatlivspolitik grundigt igennem og har du spørgsmål omkring vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Lambertsen Byg ApS
Hvedebakken 9
8450 Hammel
CVR: 37791156
Tlf.: 40 86 75 11
E-mail: lambertsenbyg@gmail.com
Web: www.labyg.dk

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies, ved at kontakte os, ved foretagelse af et køb, ved forsendelse af varer, mv.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til lambertsenbyg@gmail.com

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af i hvilken sammenhæng vi har kontakt med dig, indsamler vi forskellige persondata om dig.

Vi behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Besvare dine forespørgsler på vores produkter samt tilbudsafgivelse
  • Dialog om design- og grafisk produktion
  • Ekspedere og behandle din bestilling af tryksager
  • Forsendelse og levering af dine tryksager
  • Markedsføring

Eksempel på data vi indsamler om dig kan være

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, firma, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, betalingsoplysninger, virksomhedsoplysninger som eksempelvis CVR-nummer, EAN-nummer, hjemmeside, mv.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Størstedelen af ovenstående personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspedering og levering af dit køb. Oplysningerne er i denne sammenhæng nødvendige for at vi kan indgå et samarbejde med dig og levere dine tryksager til dig.

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt at ekspedere din bestilling, ligesom vi f.eks. ikke vil have mulighed for at fremsende dine tryksager til dig.

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når vi deler dine persondata, gør vi det for at give dig den bedst mulige service. En videregivelse til tredjepart kan forekomme f.eks. kan oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail blive udleveret til et fragtfirma. Disse oplysninger videregives udelukkende med henblik på at kunne levere dine tryksager.

Vi anvender forskellige databehandlere til at behandle de data vi indsamler eller til at udføre forskellige funktioner. Eksempelvis virksomheder der leverer vores økonomisystem, marketingstjenester, der agerer på vores vegne og som f.eks. administrerer og kommunikerer meddelelser og IT-relaterede tjenester f.eks. opbevaring og vedligeholdelse. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

Dine persondata vil blive behandlet i EU/EØS. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine persondata med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng vi behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål de er indsamlet og vil derefter blive slettet.

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med samt hvordan vi behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside