Det bruger vi det til

Du bestemmer selv

Mere om det

Cookiepolitik

Ejeroplysninger:

Virksomhedsnavn: Lambertsen Byg ApS
Adresse, by: Hvedebakken 9, 8450 Hammel
Tlf.: 40 86 75 11
E-mail: lambertsenbyg@gmail.com

Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, som gemmer sig i din browser på din computer, tablet, smartphone eller lignende, når du besøger en hjemmeside. Cookies gør at hjemmesiden kan genkende dig, ikke som bruger, men din færden på hjemmesiden. Det betyder, at cookies kun registrerer din færden på siden, og kan holde styr på, hvilke sider du sidst har besøgt samt hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap. Derfor hjælper cookies os også med at få et indblik i dit besøg, så vi løbende kan forbedre og optimere din oplevelse på hjemmesiden og øge vores service.

Cookies bruges til at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg og gemmer derfor ingen personlige oplysninger (navn, adresse eller lignende) om dig.

Hvilken type cookies bruger vi?

Hos www.labyg.dk bruger vi fire typer af cookies, som indsamler forskellige informationer om din færden på vores side. Du kan læse mere om de 4 typer cookies nedenfor:

  • Tekniske cookies
    • En webside kan ikke fungere, som den skal, uden de tekniske cookies. De tekniske sørger for at du ikke hele tiden ryger af vores hjemmeside, når du besøger den. Det er også denne type af cookies, som gør at du slipper for at skulle indtaste navn og telefonnummer, hvis du for eksempel ønsker at kontakte os via vores formular på siden.
  • Statistik cookies
    • Statistikcookies hjælper os med at få et indblik i, hvordan du bruger hjemmesiden for eksempel hvilke sider du besøger. Disse cookies bliver anvendt til at optimere vores side i forhold til design, brugervenlighed og effektivitet.
      Google Analytics er en af de statistikcookies vi anvender til at registrere antal af besøg og klik på vores side, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmeside.
  • Personaliserede cookies
    • Der også bliver kaldt tracking-cookies, idet de følger din færden på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger vi for at kunne vise dig relevant indhold, baseret på din færden. Disse cookies kommer til udtryk ved at hjemmesiden eksempelvis kan målrette artikler og indhold til dig baseret på det du lige har set på.
  • Markedsføringscookies
    • Marketing cookies minder om de personaliserede cookies, idet de ligeledes tracker din færden på hjemmesiden. Disse cookies fungerer på den måde, at du efter at have set på tryksager, som for eksempel visitkort eller brochurer, så vil du formentlig begynde at se bannerannoncer med forskellige visitkort og brochurer.


Hvordan administrerer og sletter du cookies?

Du har altid mulighed for at afvise cookies på din computer eller mobile enhed ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, vil der være mange funktioner og services, som du ikke kan gøre brug af.

Du kan finde en guide til, hvordan du sletter dine cookies i de forskellige browsere og smartphones herunder:

 

Privalivspolitik

Som kunde hos os betror du os dine oplysninger og vi gør vores yderste for at sikre, at disse beskyttes i overensstemmelse med persondataloven.

Nedenfor beskriver vi, hvilke informationer vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata

Vi håber derfor, du vil tage dig tid til at læse vores privatlivspolitik grundigt igennem og har du spørgsmål omkring vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Lambertsen Byg ApS
Hvedebakken 9
8450 Hammel
CVR: 37791156
Tlf.: 40 86 75 11
E-mail: lambertsenbyg@gmail.com
Web: www.labyg.dk

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies, ved at kontakte os, ved foretagelse af et køb, ved forsendelse af varer, mv.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til lambertsenbyg@gmail.com

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af i hvilken sammenhæng vi har kontakt med dig, indsamler vi forskellige persondata om dig.

Vi behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Besvare dine forespørgsler på vores produkter samt tilbudsafgivelse
  • Dialog om design- og grafisk produktion
  • Ekspedere og behandle din bestilling af tryksager
  • Forsendelse og levering af dine tryksager
  • Markedsføring

Eksempel på data vi indsamler om dig kan være

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, firma, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, betalingsoplysninger, virksomhedsoplysninger som eksempelvis CVR-nummer, EAN-nummer, hjemmeside, mv.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Størstedelen af ovenstående personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspedering og levering af dit køb. Oplysningerne er i denne sammenhæng nødvendige for at vi kan indgå et samarbejde med dig og levere dine tryksager til dig.

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt at ekspedere din bestilling, ligesom vi f.eks. ikke vil have mulighed for at fremsende dine tryksager til dig.

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når vi deler dine persondata, gør vi det for at give dig den bedst mulige service. En videregivelse til tredjepart kan forekomme f.eks. kan oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail blive udleveret til et fragtfirma. Disse oplysninger videregives udelukkende med henblik på at kunne levere dine tryksager.

Vi anvender forskellige databehandlere til at behandle de data vi indsamler eller til at udføre forskellige funktioner. Eksempelvis virksomheder der leverer vores økonomisystem, marketingstjenester, der agerer på vores vegne og som f.eks. administrerer og kommunikerer meddelelser og IT-relaterede tjenester f.eks. opbevaring og vedligeholdelse. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

Dine persondata vil blive behandlet i EU/EØS. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine persondata med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng vi behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål de er indsamlet og vil derefter blive slettet.

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med samt hvordan vi behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Nødvendige

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Om cookies

Nødvendige
Funktionelle
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke